Veilig

Sabine

Op zich is er niet zo heel veel unieks aan het halen van je EHBO-diploma. Maar bij mij was het behalen van dit diploma, het begin van een passie. De manier waarop ik van mijn hobby werk heb kunnen maken. Hoe mooi is dat?!

Na het afronden van mijn EHBO-examen ben ik doorgegroeid en heb ik mijn examen LOTUS (Landelijke Organisatie tot Uitbeelding Slachtoffer) behaald.

Al 17 jaar lang vervul ik met veel plezier de functie als slachtoffer bij veiligheidstrainingen van collega’s.

 

Van het één kwam het ander. Iets wat mij uniek maakt is namelijk dat ik nooit uitgeleerd ben. Altijd meer wil weten. Dus ik ben vaak in de schoolbankjes te vinden. Noem me een tikkeltje nieuwsgierig.

Een voordeel hiervan is dat ik me kan blijven ontwikkelen en specialiseren waardoor ik hoogwaardige kwaliteit kan leveren. In de afgelopen jaren heb ik bijvoorbeeld de opleidingen tot EHBO-instructeur afgerond en instructeur Brand en Ontruiming gehaald.

Benieuwd of ik jou ook kan enthousiasmeren om te werken aan veiligheid op je werk of thuis? Bekijk de trainingen en vraag gratis meer informatie aan. Wil je weten hoe anderen de veiligheidstrainingen hebben ervaren? En hoe ik met enthousiasme en passie jou kan laten beleven hoe je veiligheid vooropstelt? Lees hier alle reviews.

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN EXLUSIEVE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, verhalen, ervaringen en tips over veiligheid op je werk of thuis!