EHBOCURSUS

EHBO-CURSUS

In maar 20 uur heb jij je EHBO-diploma te pakken

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis ben jij in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op je werk, op straat, maar ook thuis. Je leert bijvoorbeeld wat je moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of op straat in elkaar zakt.

Het Diploma geeft aan dat jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Alle levensreddende handelingen dienen jaarlijks herhaald te worden. Zo zorg jij ervoor dat jou competenties op orde blijven!

‘’Onwijs leuke dame die het met vrolijkheid een grapje haar verhaal deelt, serieus elke vraag beantwoordt en ook ziet waar er even een arm of knuffel nodig is. Want EHBO brengt echte heftige verhalen boven. Een topper!’’

Een training van Sabine Niewold

Een veiligheidstraining kun je in vele soorten en maten krijgen. Inhoudelijk zal er niet veel anders zijn bij iemand anders. Maar waarom dan tóch jouw training bij mij volgen?

  • Je kunt je training of workshop in kleine groepen volgen
  • Er is altijd ruimte voor humor
  • Ik geef altijd een beetje extra
  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit staat voorop
  • Ik denk met je mee en pas de training aan op jouw specifieke situatie
Vraag meer informatie aan over mijn trainingen
Nu aanvragen
EHBO-training
Het examen Eerste Hulp staat open voor aankomende eerstehulpverleners vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je met goedkeuring van een voogd tóch meedoen. Het onafhankelijke examen wordt afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis. Je moet je iedere twee jaar opnieuw laten certificeren om te kunnen blijven voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis.
Boek training
EHBO-herhaling
In één dag kun jij je bijscholen om jouw competenties van het Oranje Kruis-diploma op peil te houden.
Boek herhaling