BHV(LEH/BOC)

BHV Basistraining en Herhaling

Voor iedereen die wil weten hoe je een leven kunt redden

Ieder bedrijf met personeel is volgens de Arbowet verplicht iedere dag ten minste één bedrijfshulpverlener – beter bekend als BHV’er – op de werkvloer rond hebben lopen. De BHV’er is verantwoordelijk voor het bestrijden van beginnende brand maar zeker ook voor het verlenen van eerste hulp én het begeleiden van de ontruiming.

Mijn training BHV duurt maar liefst twee dagen. Dag één staat compleet in het teken van Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Op dag twee gaan we dieper in op Brand, Ontruiming en Communicatie.

Aan het eind van mijn twee trainingsdagen ben jij in bezit van een NIKTA-certificering of een NIBHV.

‘’Onwijs leuke dame die het met vrolijkheid een grapje haar verhaal deelt, serieus elke vraag beantwoordt en ook ziet waar er even een arm of knuffel nodig is. Want EHBO brengt echte heftige verhalen boven. Een topper!’’

Een training van Sabine Niewold

Een veiligheidstraining kun je in vele soorten en maten krijgen. Inhoudelijk zal er niet veel anders zijn bij iemand anders. Maar waarom dan tóch jouw training bij mij volgen?

  • Je kunt je training of workshop in kleine groepen volgen
  • Er is altijd ruimte voor humor
  • Ik geef altijd een beetje extra
  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit staat voorop
  • Ik denk met je mee en pas de training aan op jouw specifieke situatie

Dag 1

Levensreddende Eerste Hulp

Tijdens deze eerste dag gaan we dieper in op het alarmeren van de BHV en behandelen we algemene hulpverleningsregels. Maar ook wat je moet doen wanneer iemand gewond of bewusteloos is en hoe je gebruikmaakt van een reanimatie met behulp van een AED.

Dag 2

Brand, Ontruiming & Communicatie

Wat is de taak van de BHV’er? En hoe gaat de brandbestrijding en ontruiming in zijn werk? Waar moet je aan denken bij een ontruiming en hoe kun je het best invulling te geven aan jouw speciale taak?

‘’Ik heb Sabine leren kennen als een kundig instructrice die weet waar ze het over heeft’’.

Boek jouw training

BHV-training
Mijn training BHV duurt maar liefst twee dagen. Dag één staat compleet in het teken van Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Op dag twee gaan we dieper in op Brand, Ontruiming en Communicatie.
Boek training
BHV-herhaling
Herhaling van de aangeleerde vaardigheden vanuit de Basisopleiding.
We maken gebruik van de LOTUS® zodat we écht praktijkgericht kunnen trainen.
Boek herhaling